Beste Jongeren, Beste Ouders,

Dit jaar organiseren wij de 10de editie van onze mini Winter volleybal stage.

Deze duurt 3 dagen van donderdag 26 december tot en met zaterdag 28 december 2019.

Waar kan je ons vinden? In de Sporthal van Erps-Kwerps, Oude baan 14, 3071 Erps-Kwerps.

De stage begint dagelijks om 9u, opvang start om 8u15. Doorheen de dag zijn er gratis tussendoortjes voorzien en ’s middags kunnen ze genieten van een gratis tas soep. De dag eindigt om 16u30u, maar er is gratis opvang tot 17u30.

Op zaterdag eindigen we iets vroeger met een toonmoment van 15u00 tot 16u00. Alle mama’s en papa’s, broers en zussen worden op dat moment uitgenodigd om te komen kijken en mee te supporteren voor hun zoon/dochter.

Voor de jonge volleyballers met reeds een paar jaar ervaring, verandert er weinig t.a.v vorig jaar. De klemtoon ligt volledig en intensief op het volleybal, waarbij naast de trainingen ook wedstrijdjes zullen gespeeld worden om de theorie in praktijk te brengen.

Naast de begeleiders, zullen er ook spelers uit de seniorenploeg aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden.

Voor de beginners vanaf 8 jaar is er een initiatiestage volleybal voorzien, waarbij we op een speelse manier kennismaken met de basisbeginselen van het volleybal (en vele sporten) : balbanen, motoriek, (spel)plezier, enzovoort.

Tot binnenkort!


In principe is de minimumleeftijd voor onze stage 8 jaar. Maar we maken graag een uitzondering voor gemotiveerde sportievelingen. Contacteer ons vroeg genoeg en we zullen jullie dan uitnodigen op een van onze woensdagtrainingen. In overleg met de jeugdtrainers zullen we dan de beslissing nemen.

Wij bieden u de volgende kwaliteitsgarantie:

  • Jarenlange ervaring (volleybal)
  • Altijd meerdere velden beschikbaar
  • Groepsindeling volgens volleybalniveau
  • Maximum 8 spelers per begeleider
  • Maximum 45 inschrijvingen per stage
  • Erkende en ervaren begeleiders en trainers
  • Dekking door de verzekering bij gebeurlijke sportongevallen, …

Bovendien verwennen wij onze deelnemers met een 10-uurtje (fruitsap + stuk fruit), warme soep + plat en/of bruisend water (voor het middagmaal), een melkdrankje + wafeltje (bij 3 uurtje) en fris bronwater in de zaal.

Het enige waarvoor U zelf nog voor dient te zorgen is sportkledij, goede sportschoenen, eventueel knielappen en boterhammen voor ’s middags.

Omdat we onze stages willen openstellen voor iedereen, houden we de prijs zeer democratisch. U krijgt op verzoek een sportattest voor terugbetaling door mutualiteit of groepsverzekering, maar ook voor fiscale aftrek.

Een laatste opmerking: het aantal deelnemers is beperkt tot ongeveer 45 kinderen. Meer kunnen we niet op een professionele manier opvangen en begeleiden door de omvang van de sporthal. Kinderen van werknemers van Brussels Airport aan ledentarief inschrijven (in het kader van de tegenprestaties van de hernieuwde sponsoring als een van de basis-hoofdsponsors). Clubleden hebben tot en met 1 november de tijd om zich bij voorrang in te schrijven.

Met vriendelijke groeten,

Albert Gillis,

Jeugdverantwoordelijke en Jeugdstages

0474/89.22.61